Приглашаем фишинг и спам(почта/соц.сеть/мессенджер) экспертов для переговоров.
Для обращения необходимо написать в обратную связь
Тема: Сотрудничество
Скрыть

Сайт хидра


 • 23/02/2022 в 05:39 ТС   Ydahy (Модератор)
  39 сделок
  587 лайков
  Уважаемые пользователи, в связи с прекращением поддержки доменов v2 сайт будет открываться по адресам:

 • 23/02/2022 в 09:43 Anelo
  4 сделок
  35 лайк
  Hydra Официальный сайт Вход

  Всички с изключение на Самотраки са достъпни с ферибот от Кавала, като за Тасос по-удобно е този от Керамоти. Скиатос Скопелос Алонисос Скирос Евия - огромен остров, свързан със адрес сушата, който понякога се причислява към Спорадите (името им означава "разпръснати йонийски острови Единствените, които не се намират в Егейско море. Най-близкият плаж до София не е Бургас - на 383 км, а Офринио - на 291.

  Без документ могат да се посещават само пекарна, плод-зеленчук, магазин за хранителни стоки, аптека. Най-често използваният път е Е79 през гкпп Кулата, има още четири възможности за преминаване на гръцка територия (когато няма коронавирус) - Илинден при Гоце Делчев, Златоград, Маказа и Ивайловград-Кипринос.

 • 23/02/2022 в 14:48 Ugoviga
  UG
  16 сделок
  61 лайк
  бг-мама и най-накрая - попитайте Καλό ταξίδι! На юг: Глифа, Аркица - за Северна Евия Агиос Константинос- за Скиатос, Скопелос, Алонисос Кими (Евия) - за Скирос Мандуди (Евия) - за Скиатос, Скопелос, Алонисос Атинските портове са три - Пирея, Рафина и Лаврио. Валидността на бустера засега е безсрочна. Риболовен билет и документи: Лаишки въпрос за забраната Съобщения: Генерален ъпдейт на форума Сладководен Риболов: Кой язовир има и продават раци. На този въпрос отговарят следните сайтове: Графика за температура на водата Полезно е да се знае, че макар северните части на Гърция да са най-хладните, водата в заливите на  Халкидики се стопля по-рано, отколкото в открито море (по-голямата част от гръцкото крайбрежие). Другите две пристанища са на източния бряг на Атика и обслужват ограничен брой острови, обикновено сезонно. Насам бройката е пораснала с над.
  На море в Гърция 2022 - I : BG-Mamma
 • 23/02/2022 в 22:56 Cudelocu
  8 сделок
  27 лайк
  Тестът важи 24 часа. Тази лесна достъпност и близост обясняват защо напоследък повече българи посещават през ваканциите си Беломорието.
 • 24/02/2022 в 05:02 Ycujekiv
  YC
  2 сделок
  97 лайк
  Голям талон на колата - или малък талон по новия образец, който се издава от КАТ срещу. Всички пунктове и тол такси (за съжаление на гръцки език) Грубо казано, пътуването София-Атина с лека кола ще глътне около 40 евро пътни такси в посока. КАК ДА стигнем *С кола, разбира. Риболовен билет и документи: Забрана.
 • 24/02/2022 в 08:05 Licopeq
  25 сделок
  97 лайк
  Червен паспорт за дете под. Грозен остров досега не съм видяла.